Welkom

Geen grote organisatie, maar een samenwerkingsverband van gelijkgestemde professionals. Dat is wat we willen zijn. En zijn!

Allemaal ruim ervaren met de vele aspecten van veiligheid, van overheidsbrandweer tot industriële veiligheid. En van interim brandweercommandant tot beleidsmaker.

Helper helps friend join group of people members company

Daarom zien we in veel vragen vaak onze grootste uitdagingen. Geen gebaande paden, maar juist veel out-of-the-box oplossingen. Wel altijd met het belang van de opdrachtgever op het netvlies.

Dan even over mijzelf…..

Henri Roodveldt, geboren in 1955 en opgeleid tot elektrotechnicus, verpleegkundige en uiteindelijk brandweerofficier.

Na jaren leiding gegeven te hebben aan een gezamenlijke alarmcentrale voor politie, brandweer en ambulancezorg, en na een carrière als hoofd van verschillende afdelingen bij een regionale brandweer, uiteindelijk in 2001 in dienst getreden bij een gespecialiseerd adviesbureau. In 2008 gekozen voor het ZZP-schap.

Inmiddels ruime ervaring met interim management, beleidsadvisering, training & toerusting in crisismanagement, coaching en het stroomlijnen van bedrijfsvoering van organisaties. Opstellen van opleidings- en oefenplannen, uitvoeren ervan en borging van de resultaten.

Als uitdaging zie ik vooral de het evenwicht tussen doelmatigheid en doeltreffendheid, het adopteren van nieuwe methoden en denkbeelden met daarbij het slechten van emotionele en onlogische drempels.

Een mensenmens, zeker. Maar zeer bedrijfsmatig gericht. Afspraak is afspraak, leveren wat we hebben afgesproken, op het afgesproken moment, met de afgesproken kwaliteit. Eigen verantwoordelijkheid van de medewerkers, maar wel over de schouder meekijken als dat nodig is.

En, na verloop van tijd, ook weer weggaan. Dan moeten de medewerkers er weer klaar voor zijn om het zelf te doen!